-
OHJEITA VARAUKSEN TEKEMISEEN
-TULOSTA TÄSTÄ-

Pääset tekemään varauksen kahta kautta, joko "Majoitus"- tai "Varaus"-linkistä. Aloita varaus "Majoitus"-linkin kautta, mikäli et ole vielä valinnut majoitustasi. "Varaus"-linkistä aloittaessasi voit siirtyä ohjeissa suoraan kohtaan 3.

VARAUS MAJOITUS-LINKIN KAUTTA

1. Valitse ensin kohde, mihin olet menossa. Esiin tulevat kaikki majoitusvaihtoehdot kyseisessä kohteessa.

2. Valitse majoitusvaihtoehto.
-Jos majoitus on mökki, jossa on vain yksi huoneisto, varauskalenteri ilmestyy tässä vaiheessa mökin tietojen ja kuvien alapuolelle. Kalenterista voit katsoa milloin huoneisto on vapaa ja milloin varattu. Varaukseen voit siirtyä "TEE VARAUS" -linkistä.
-Jos majoitus on huoneisto isossa alppitalossa kuten Levin Otavassa, valitse lisäksi vielä huoneisto ja jokaisen huoneiston kohdalta pääset siirtymään varaukseen "TEE VARAUS" -linkistä.

3. "TEE VARAUS" -linkistä pääset siirtymään varausjärjestelmään, jossa
a) Valitse kohde pudotusvalikosta. Odota pari sekunttia, kun järjestelmä päivittyy.
b) Valitse talo pudotusvalikosta. Odota pari sekunttia, kun järjestelmä päivittyy. Jos talossa ei ole erillisiä huoneistoja, tässä vaiheessa tulee varauskalenteri näkyviin.
c) Jos talossa on erillisiä huoneistoja, valitse mahdollinen huoneisto ja odota pari sekunttia järjestelmän päivittymistä. Nyt tulee näkyviin huoneistokohtainen varauskalenteri.

TAI SITTEN KLIKKAA ”Etsi vapaita huoneisto/mökkejä” ja laita haluamasi päivämäärät kenttiin. Saat haulla listan vapaina olevista majoitusvaihtoehdoista haluamallasi ajanjaksolla.

4. Voit valita tulo- ja lähtöpäivän joko klikkaamalla päivät kalenterista tai kirjoittamalla ne ruutuihin muodossa pp kk vvvv. Jos klikkaat päivät kalenterista, odota pari sekunttia kummankin päivämäärän klikkaamisen jälkeen, jotta järjestelmä päivittyy.

Huomioitavaa tulo- ja lähtöpäivissä! Ota seuraavissa tapauksissa yhteys puhelimitse numeroon 050 5867 215 Jaakko tai sähköpostilla info@lomatahdet.fi
-Jos varaukseen on aikaa vähemmän kuin 30 vrk, et voi tehdä varausta sähköisesti.
-Jos varaus on A- tai E-kaudella (katso hinnasto) ja varausjakso poikkeaa viikosta, varausjärjestelmä laskee hinnat täysinä viikkoina. Olemme kuitenkin joustaneet toistaiseksi varausjaksoissa, joten ota meihin yhteyttä, niin pääsemme varmasti hinnoissa yhteisymmärrykseen.

5. Täytä ilmestyvään lomakkeeseen huolellisesti kaikki tarvittavat tiedot (tähdellä merkityt ovat pakollisia). Valitse myös tarvittavat lisäpalvelut siivous tai lastenhoitosetti.

6. Klikkaa "Vahvista varaus".

7. Varaus näkyy nyt varausjärjestelmässä ja postitamme sinulle laskun ennakkomaksusta (30% vuokrahinnasta).

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä
Jaakko Salmi +358 (0) 50 5867 215

   Copyright © 2006-2021 Lomatähdet, Holidaystars