-
Boknings instruktioner
Bokningen kan göras på två olika, antingen genom länken ”Bokning” eller genom länken ”Inkvartering”. Ifall inkvartering inte valts än, görs bokningen genom Inkvartering. Ifall bokningen påbörjas på “Bokning” kan man gå direkt till steg 3 i instruktionerna.


BOKNING GENOM LÄNKEN “INKVARTERING”

-Välj först ett önskat föremål. Alla inkvarterings alternativ i föremålet i fråga blir synliga.
-Välj en inkvarterings alternativ.
-Ifall inkvarterings alternativet är en stuga med bara en lägenhet, framträder i detta fas bokningskalendern under bilderna och informations texten. I kalendern kan man se när lägenheten är ledig och när den är bokad. För att boka klickar du på länken ”BOKA”.
-Ifall inkvarterings alternativet är en lägenhet i ett alphus som t. ex. Levi´s Otava, välj även lägenhet och därifrån kommer du vidare till bokningen genom att klicka på "BOKA" länken.


-Genom länken “ BOKA” kommer man till en bokningssystem:
a) Välj ett föremål från länken. Vänta ett par sekunder medan systemet uppdateras.
b) Välj ett hus från länken. Vänta ett par sekunder medan systemet uppdateras. Ifall huset inte har separata lägenheter, kommer bokningskalendern fram i detta fas.
c) Ifall huset har separata lägenheter, klicka på önskad lägenhet. Vänta ett par sekunder medan systemet uppdateras. Fram kommer en separat bokningskalender för lägenheten i fråga.


ELLER SÅ KLICKAR MAN på “sök efter lediga lägenheter/stugor” och fyller i de önskade datumen i rutorna. Genom sökfunktionen får man då fram alla lediga inkvarterings alternativ på det aktuella datumet.

4. Du kan välja ankomst och avfärds datum genom att klicka på de dagarna i kalendern eller genom att skriva dem i rutorna: t. ex 14-01-2009. Om du klickar på datumen i kalendern, vänta ett par sekunder efter att ha klickat på datumen medan systemet uppdateras.ATT OBSERVERA I ANKOMST OCH AVFÄRDSDATUMEN!Om det är mindre än 30dgr kvar till de bokade datumen kan bokningen inte göras genom hemsidan.

5. Fyll i noggrant all viktig information (ställen märkta med * är obligatoriska). Välj även extra tjänster vid behov (barnskötselset).

6. Klicka på “bekräfta bokningen”.

7. Bokningen syns nu i bokningssystemet och vi skickar dig en räkning på förhandsbetalningen som är 30% av hyran för hela den bokade perioden.

För mer information eller hjälp kontakta oss gärna:
Mirja Aro +358(0)400568 251 eller info@lomatähdet.fi

   Copyright © 2006-2021 Lomatähdet, Holidaystars